10/20/15 21:15
(http://pik.bg)

Мъжът, пострадал при предизборен бой в Неделино, е имал гърчове и комоцио

Мъжът, пострадал при предизборен бой в Неделино, е имал гърчове и комоцио

Красимир Василев, който пострада при побоя между симпатизанти на кандидатите за кмет на Неделино, е в тежко състояние и не може да говори пред медиите. В града всички говорят за жестоко сбиване от преди нощ. Заради това младият мъж е в Смолянската болница в тежко състояние, съобщава Нова телевизия.

„Той в момента е с тежко комоцио, направил е гърч в следствие на тая травма, която е понесъл”, казва д-р Атанас Белчилов, хирург в МБАЛ-Смолян.

Състоянието не позволява разговор с Красимир. Негови приятели в Неделино обаче разказват, че бил симпатизант на един от опонентите на Беширов.

„Понеже е раздавал запалки за Петров - за другия кандидат, и един от привържениците на Беширов го е ударил с дъска ли, с желязо ли, със стол ли, не знам”, разказа Стефан Гьоладжиев.

Приближеният на Беширов, участвал в сбиването, беше задържан от полицията за 24 часа. Днес отрече причината за побоя да е предизборна. Била битова свада вследствие на доста изпит алкохол и от двамата.

На временният кметски стол от няколко дни е седнала Емилия Стефанова. Назначена от разследваният за злоупотреби кандидат кмет Стоян Беширов. От вчера насам същият пост се опитва да заеме и Румен Русанов, избран от местния парламент. „На избора на общинския съвет и на основание на писмото на областния управител да стъпя в длъжност”, казва Румен Русанов.

„Има определения на съда, които гласят, че се отменя решението за избора му за временноизпълняващ кмет на общината”, казва Емилия Стефанова.

Напрежение има не само вътре в общината. Словесни престрелки има и по кафенетата разпределени между враждуващите лагери.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване