10/20/15 08:14
(http://www.klassa.bg/)

Утре пускат парното в София

 Съвет: Спрете ремонтите, отворете вентилите на макс
 
От утре започва пускането на парното в София, съобщиха от столичната топлофикация. Първо ще се загреят радиаторите в детските градини, училищата и болниците. След това ще бъдат пуснато отоплението в жилищните сгради. Най-накрая това ще бъде направено в административните сгради и във фирмите. До сряда радиаторите трябва да са загрети в цяла София. От "Топлофикация - София" увериха, че имат пълна готовност за отоплителния сезон.
И напомниха, че абонатите трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на парното. Много важно е всеки да провери дали дисплеят на някой от разпределителите за топлинното счетоводство не е изгаснал. Ако това се е случило, трябва веднага да се потърси фирмата за дялово разпределение, за да се избегне плащането на солени сметки в края на отоплителния сезон.
В сградите, в които не са приключили ремонтите по вътрешната отоплителна инсталация и не тя не е запълнена с вода, парното няма да бъде пуснато.
Хората, които все още не искат да им бъде пускано парното, трябва да подадат заявление в „Топлофикация София”. То трябва да бъде придружено от решение на общото събрание на входа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване