10/20/15 16:22
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов: ГЕРБ е носител на демократичните ценности, а доверието в нея е градено с години

Цветан Цветанов: ГЕРБ е носител на демократичните ценности, а доверието в нея е градено с години

ПП ГЕРБ е носител на демократичните ценности, а доверието в нея е градено с години. Това каза в Девин Цветан Цветанов, председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията, предаде Фокус”.

В Девин той представи кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината, Красимир Даскалов и призова да се гласува за него и за общинските съветници с бюлетина №6.

По думите на Цветан Цветанов, кметът трябва да е честен и да направи общината достъпна за всички. Той подчерта, че кметът не може да направи всички сам, ако няма добър екип от съветници и силна връзка между тях, както и с държавната власт.

По неговите думи, община Девин може да увеличи капиталовите разходи с европейски фондове и именно за това трябва да има силен и достоен човек за кмет, който да работи за хората. Освен това подчерта, че трябва да се подпомагат и селата и е много важно в малките населени места да се осигури поминък. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване