10/21/15 15:52
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: В страната властват порочни модели на управление и това трябва да се прекрати

Валери Симеонов: В страната властват порочни модели на управление и това трябва да се прекрати

Председателят на НФСБ Валери Симеонов заяви в Плевен, че  до този момент в страната властват порочни модели на управление и това трябва да се прекрати. С особена сила това важи за Плевен, където има задържан за подкуп заместник кмет и отзован от длъжност окръжен прокурор. Икономиката на града е в плачевно състояние, общинските фирми се източват, а инвеститорите заобикалят Плевен. Недопустимо е в продължение на четири години да няма яснота къде отиват парите от местните данъци и европроекти.

Недопустимо е град като Плевен да загуби своя статут на притегателен център за бизнес, култура, модерни технологии и млади хора. Представителите на НФСБ могат и знаят как да спрат тези негативни тенденции. Защото са  доказали с действията си до този момент, че за тях управлението е дълг, а не средство за лично облагодетелстване. Със своите кандидати за кметове и общински съветници в област Плевен, Националният фронт за спасение на България ще наложи друга политика на общинско управление и друг морал – моралът на истинските патриоти. Моралът на тези, които поставят интересите на хората и на България над своите лични и партийни такива.

Патриотите заявиха още, че законите трябва да се спазват от всички, независимо кой от какъв етнос е. В това отношение те ще изискват от съответните органи бързо съдопроизводство, бързи и ефективни мерки за осигуряване безопасността на хората в малките селища. В програмите на всички кандидати за кметове от област Плевен са залегнали реални и изпълними цели за подкрепа на хората с малък и среден бизнес, за компетентна и ефективна администрация, за прозрачност в сделките с обществени поръчки и европроекти, както и за инфраструктура, която да е направена качествено. В името на едно бъдещо честно и справедливо управление в Плевен, те призоваха да се гласува с бюлетина номер шест на предстоящите избори.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване