10/21/15 12:46
(http://pik.bg)

Васил Станчев, кандидат на ГЕРБ за кмет с. Лозен: Газифицирахме училищата и детските градини в селото

Васил Станчев, кандидат на ГЕРБ за кмет с. Лозен: Газифицирахме училищата и детските градини в селото

На среща в читалище „Светлина“ в село Лозен, кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото от ГЕРБ Васил Станчев, кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Панчарево” Димитър Сичанов, кандидатът на ГЕРБ общински съветник Ваня Тагарева и депутатът от ГЕРБ Евгения Алексиева разговаряха с жителите на село Лозен. „Газифицирахме училищат аи детските градини на тетиторията на с. Лозен”, отчете Васил Станчев, предадоха от пресцентъра на ГЕРБ.

Ваня Тагарева -кандидат на ГЕРБ за общински съветник от района, призова за по-висока избирателна активност и припомни, че с различни бюлетини се гласува за кмет на Столична община, кмет на район, кмет на кметства и за общински съветници.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Панчарево” Димитър Сичанов, разясни на жителите на Лозен, че основният ангажимет за втория мандат, заложен в програмата на Йорданка Фандъкова, е да се преасфалтират централни и вътрешноквартални улици.

Зафир Зарков, кандидат на ГЕРБ за общински съветник каза, че след изтичането на договора на фирмата, която е ангажирана с обществения транспорт в Лозен, ще се проведе дискусия, в която всеки жител ще може да изкаже своята позиция по отношение на честота на превозните средства, разписание, маршрут и т.н.

Народният представител от ГЕРБ Евгения Алексиева, сподели, че спекулациите на политическите им опоненти по отношение на канализацията в района, са очевидни. „Приоритетни при финансирането ще са населени места с население над 10 000 жители. Нашата задача е да направим добри проекти, които да нямат забележки, и с които да кандидатстваме веднага, щом се отвори програмата“, допълни тя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване