10/21/15 14:33
(http://pik.bg)

Вергиния Стоянова, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Средец“: Етажните собственици могат да кандидатстват по програма „Зелена София” на Столична община

Вергиния Стоянова, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Средец“: Етажните собственици могат да кандидатстват по програма „Зелена София” на Столична община

Вергиния Стоянова, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Средец“, се срещна с домоуправителите на кооперации в район „Средец“. Срещата премина в дискусия най-вече във връзка със Закона за управление на етажната собственост, необходимостта етажните собственици да се регистрират по него, да се проведат общи събрания за избор на управителните органи и да се уведоми районната администрация за тях. Toва предадоха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Етажните собственици, могат да кандидатстват по различни общински проекти. Една такава възможност е „Зелена София“ програма на Столична община, чрез която могат да бъдат възстановени междублоковите пространства. Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, чрез която могат да се санират сградите е друга такава възможност”, каза Стоянова.

Вергиния Стоянова и Анатоли Илиев, кандидат за общински съветник от ГЕРБ, който присъства на срещата, призоваха в неделя да се гласува за кмет на София, за кмет на район и за общински съветници, за да може програмата на ГЕРБ за София през следващия мандат да се реализира от силният отбор на ГЕРБ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване