10/21/15 16:46
(http://pik.bg)

Георги Първанов заяви подкрепата си за Петър Бошев като кандидат за кмет на община Септември

Георги Първанов заяви подкрепата си за Петър Бошев като кандидат за кмет на община Септември

Истински подвиг е да хванеш една община от "под водата" и да я изведеш по пътя на просперитета. Така Георги Първанов, президент на Р България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ, коментира успеха на управлението на кандидата за кмет на община Септември Петър Бошев. Първанов заяви подкрепата си за Бошев на среща с граждани на Септемврийския град Ветрен.

"Аз съм гарант за бъдещото управление на Петър Бошев като кандидат за кмет на община Септември, гарант за това, че община Септември ще има по-добро бъдеще", каза Георги Първанов. И добави, че именно заради досегашната успешна работа на Бошев е естествено намерението му да продължи и през следващия мандат със същия хъс и професионализъм.

"Всеки кмет се нуждае от връзки и контакти с ръководни държавни институции. Аз ще се заема с тази работа. Всички ние от АБВ сме на линия”, каза още Първанов пред жителите на Ветрен и заяви готовност – своята и на председателстваната от него партия – за помощ от всякакъв управленски характер

„Дошло време българските граждани да проявят воля и характер и да изберат това, което е важно и работещо за тях, а това за община Септември е Петър Бошев“, каза в заключение Георги Първанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване