10/21/15 15:18
(http://pik.bg)

Кръв на пътя! Жена загина при катастрофа край Добрич

Кръв на пътя! Жена загина при катастрофа край Добрич

54-годишна жена загина при катастрофа, станала на кръстовището с ул. „П.Д.Петков” в град Генерал Тошево, съобщиха от ОД на МВР-Добрич.

Съобщението за възникналото ПТП е получено днес около 06:40 часа по ул. „Д. Благоев” на кръстовището с ул. „П.Д.Петков” в град Генерал Тошево. На място е установено, че водач на товарен автомобил „Ивеко” с варненска регистрация предприемайки маневра изпреварване на автобус „Пежо” с добричка регистрация не пропуска и удря преминаващата по пешеходна пътека пешеходка С.К. на 54 г. от град Генерал Тошево. Пострадалата е транспортирана в МБАЛ Добрич с диагноза тежка белодробна травма, в следствие на което по-късно почива.

Водачът на товарния автомобил П.Й. (32 г.) от град Варна е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Взети са кръвни проби за изследване по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Районно управление-Генерал Тошево.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване