10/21/15 18:28
(http://pik.bg)

Овчарят-тотомилионер взе първия транш от печалбата, купонясва в Гърция

Овчарят-тотомилионер взе първия транш от печалбата, купонясва в Гърция

Овчарят-милионер Здравко Траянов взе първия транш от спечелените от него 1 653 366 лева и замина за Гърция. Пред негови близки той заявил, че ще разпусне по пълна програма в южната ни съседка до неделя, след което ще почне да прави планове какво да прави по-нататък, съобщава Struma.bg.

„Като разбрах, че имам шестица от тиража на 6/49, не мигнах цяла нощ. 35 години постоянно пускам тези числа, най-накрая се паднаха”, споделил най-новият милионер пред свои близки от Петричко.

В понеделник той открил банкова сметка, на която му превели от тотализатора 500 000 лева. Останалата част от печалбата ще му се превежда на равни вноски всеки месец в продължение на 7 години.

Стоян Милев от село Първомай, чиито овце пасял Здравко от месец май насам, вчера по телефона каза, че бившият му ратай е при дъщеря си, която живее в София. Близки на новия милионер обаче се свързали с него по телефона и той потвърдил, че разпуска в Гърция. Не казал дали е сам.

Здравко Траянов стана милионер от неделния тираж на 6/49 на Тото 2. В понеделник сутринта бръснат и лъснат той се появил при собственика на стадото овце Стоян Милев и му обявил, че напуска, защото е станал милионер. Здравко обещал на газдата си след два дни да му докара нов овчар.

Като се съди по това, че той ще купонясва до неделя в Гърция, едва ли ще изпълни обещанието си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване