10/21/15 12:02
(http://pik.bg)

Срам в Пловдив! Шофьорката от катастрофата с ранено дете била пияна (снимки)

Срам в Пловдив! Шофьорката от катастрофата с ранено дете била пияна (снимки)

Шофьорката от вчерашната адска катастрофа в Кючука, за която съобщихме, не стига че е минала на червено, но контролните органи са открили при проверка с дрегер и наличие на алкохол в кръвта, съобщиха от полицията в Пловдив, цитирани от Марица.бг. Припомняме, че 3 жени и 7-годишно момиченце пострадаха при пътния инцидент вчера между бул. “Никола Вапцаров” и ул. “Стефан Стамболов”.

Лекият автомобил БМВ се е движил с несъобразена скорост, преминал на червен сигнал на светофара и се ударил в извършващ ляв завой лек автомобил “Форд”. След това първата кола се завъртяла, качила се на тротоара и ударила 25-годишна жена, а после се врязала в преградна стена на строителен обект.

В болница с различни контузии бяха откарани 33-годишната шофьорка на “БМВ”-то Б.С. и 7-годишно момиченце, което пътувало в колата й, 62-годишната водачка на “Форд”-а и пешеходката.

И четирите пострадали са от Пловдив.

При отработване на случая служители от сектор “Пътна полиция” тествали Б.С. с дрегер и резултатът показал 0,76 промила. На другата шофьорка е взета кръвна проба за алкохол. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване