10/22/15 14:36
(http://pik.bg)

В Севлиево започва безплатното саниране на още два блока

В Севлиево започва безплатното саниране на още два блока

Топли входове, изцяло нова дограма, нови покриви, пълна изолация и саниране на първия почти готов блок в цялата Габровска област по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Ремонтните дейности на блок 12 в ж. к. „Митко Палаузов“ стартираха преди повече от месец и по план приключват през ноември. Още тази зима живущите ще усетят ползите по намалените разходи за отопление.

Община Севлиево беше една от първите, които започнаха безплатното саниране по Националната програма, веднага след като тя беше обявена.

До дни започва санирането и на още 2 блока – бл. 10 в ж.к. „Митко Палаузов“ и блок „Христо Ботев 1” на ул. “Хан Аспарух” №3. Седем други вече имат сключени договори с Общината и санирането им ще стартира през следващата година.

От общинската администрация призовават всички, желаещи да санират жилищата си, да потърсят информация на тел.: 0675395153, 0675396148 или в стая 209 и 216, ет.2 в общинската администрация.

Ще им бъде оказано пълно съдействие.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване