10/22/15 09:02
(http://pik.bg)

Д-р Иванка Делева взриви вялата кампания в Монтана

Д-р Иванка Делева взриви вялата кампания в Монтана

Докато нагласеният  мач и уредените участници в него спокойно разпределяха постчета, резенчета от баници и далавери, рахатлъкът и спокойствието се взривиха от изследване, което извади на второ място д-р Иванка Делева от МК " Бъдеще за Монтана" в която влиза КП "Народен съюз", и направи балотажа непредсказуем. Властимащите, добили тази информация, си изпуснаха нервите и чрез медийни бухалки и познатите административни прийоми за натиск започнаха антидемократична кампания към опонентите, застъпниците и политическите представители.

Дълбокото непознаване на моралните устои, характера и нрава на хората от Северозапада за пореден път показа загубилата чувството за реалност политическа класа. Отговор на всичко това бе многохилядният митинг за закриване на кампанията на местна коалиция „Бъдеще за Монтана” част от която е КП "Народен съюз" , където повече от 3000 души заявиха своята подкрепа въпреки проливния дъжд.

Надеждите на хората от Северозапада са местната власт да бъде поета от хора, които не са изгубили представа за реалността, които живеят, работят и се борят като всички нормални жители на Северозапада и община Монтана. Дружното „Да” по време на концерта даде уверение, че бъдещето е възможно и се реализира в бюлетината с номер 18.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване