10/22/15 12:16
(http://pik.bg)

Добри Беливанов: Новият кметски екип в Община Хасково ще уважава и подкрепя всички хора

Добри Беливанов: Новият кметски екип в Община Хасково ще уважава и подкрепя всички хора

В следващите четири години хасковските фирми ще получат силна подкрепа от Общината за намиране на пазари, за откриване на производства и за отваряне на нови работни места Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково Добри Беливанов след среща с работещите в ПИМ, едно от големите машиностроителни предприятия в Хасково. Той обясни пред събралите се, че уважението към хората е ключът към успеха. “Имам ясно послание към всички хасковлии. Запазете спокойствие и увереност в това, че в Хасково започва нов и успешен за развитието на града период. Не се поддавайте на истерията и на политическите бесове, напълно овладели бившия кмет на града”, каза Беливанов.

На въпрос, свързан с досегашния кмет на Хасково, Беливанов отвърна, че не вижда смисъл да говори за някой, който твърди, че няма приоритети и няма какво да направи за Хасково, понеже всичко било в ръцете на държавата. “С какво ще помогна на Хасково, ако обсъждам колко прокурорски проверки има срещу бившия кмет? С какво ще стане по-добър животът на хората, ако си говорим къде имал хотел или къщи?, обясни Беливанов и каза, че неговият дневен ред  е обърнат към всички хасковлии, а не към един отделен кандидат.
Добри Беливанов посочи, че хасковлии се нуждаят от подкрепа и от насърчаване и не заслужават бъдат обиждани от Общината. Той призова кандидатите за кметове и общински съветници да не се поддават на негативизъм и провокации, а да вдъхнат увереност на жителите на Хасково. „С екипа ми няма да изоставим никой, ще обръщаме внимание на проблемите на всички, независимо от тяхната политическа принадлежност, пол, етнос, религия или възраст”, каза още Беливанов и допълни, че иска да вдъхне увереност на младите хора, че в Хасково има бъдеще и развитие за тях.
Според кандидата на ГЕРБ за кмет на Хасково изборната корупция, опитите за манипулация на гражданите и купуването на ромски гласове няма да повлияят на крайния изборен резултат. “Видях в медиите, че срещу кандидата за кмет в с. Узунджово, който е част от екипа на бившия хасковски кмет, е повдигнато досъдебно производство за купуване на гласове. Аз бях в Узунджово, срещнах се с хората там и им казах, че няма от какво да се страхуват. Който се опитва да купува гласове, значи вече е загубил”, заяви Беливанов. Той призова хората да гласуват по съвест. “Аз ще спечеля честно, без манипулации, с подкрепата на всички хасковлии. Като кмет на Хасково няма да позволя на никой да тормози или да заплашва хората”, категоричен бе Добри Беливанов.
Беливанов подчерта, че не очаква от хасковлии 100 дни комфорт. “Искам гражданите да изискват резултати и да са критични към следващото, ново управление на Община Хасково. Ще поискаме от майките да кажат в детайли какво трябва да бъде подобрено в детските градини веднага, няма да чакаме да минат проектите за реновиране на детските и учебните заведения. От възрастните хора в Хасково ще поискаме да ни кажат какво конкретно да направим, за да ги подкрепим и да усетят промяната веднага", обясни той.

Според Добри Беливанов жителите на Хасково са чакали прекалено дълго някой да им обърне внимание, да им каже добра дума и да прояви уважение към тях. „Новият екип на Община Хасково няма да отлага нищо, което може и трябва да бъде свършено бързо”, категоричен бе той. Беливанов припомни, че има ясни политически ангажименти за подобряване на живота на хората в Хасково, които са достъпни във всички медии и под формата на брошури. “Тези ангажименти са ясни, конкретни и изработени, за да бъдат изпълнени”, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване