10/22/15 12:46
(http://pik.bg)

Ексклузивно в ПИК! Бисер Петното разкри шокиращи подробности за наркоразпространението в Русе!

Ексклузивно в ПИК! Бисер Петното разкри шокиращи подробности за наркоразпространението в Русе!

Бисер Миланов Петното разкри шокиращи подробности около кандидатурата му за общински съветник в Русе, разпространението на наркотици и други горещи политически теми.

Вижте историята на Миланов, изпратена до медията ни:

Тази история, която ще ви разкажа минава вече всякакви граници, аз няма да оставя нещата така, а вие ако искате - продължавайте да бездействате!

Ето една от основните причини за кандидатурата ми за общинските съветник. Въпреки всички препядствия през които преминахме за нея, да не говорим за отхвърлянето ми на над 3000 подписа, на хора подкрепящи ме за независим кандидат за кмет на гр. Русе.

В началото на месец септември, силно разстроено и уплашено детето ми Виторио.М. и приятелите му ме повикаха, за да ми разкажат в присъствието на техният познат Марян Д., как на същият лице на име Стефан Б. Му предлагал 600 лв. и наркотици ,за да ги сложи в помещение - баничарница, където често се събираха.

Същият е искал трите имена на три от момчетата, включително и синът ми. Обезпокоен от случая се обадих на мой приятел Красимир.Н. - бивш служител на МВР, като го помолих за съдействие. Той ми предложи да отидем до Окръжна прокуратура на гр. Русе, като ми каза че според него окръжния прокурор е честен и независим човек.

Така на 02.09.2015г.отидох при окръжния прокурор, разказах му за случая и същият ми каза да пусна писмена жалба, но за да не изтича информация да не описвам подробности в нея, тъй като аз му казах, че лицето, което е предлагало парите и наркотиците обслужва определени интереси и предполагам, че има замесени полицейски служители, имайки в предвид досегашните ми наблюдения върху собствения си живот.

Тъй като в продължение на 30 дни никой не предприе никакви действия по случая, аз отидох до администрацията на Окръжна прокуратура и разбрах, че жалбата ми е била прекратена, без въобще никой да ме вика по случая и да предприеме каквото и да било разследване. Междувременно един от приятелите на синът ми Симеон Д., с който тренираха всеки ден заедно и бяха почти неразделни, изведнъж спря да му се обажда. Синът ми беше много учуден и сподели това с мен.

Преди три дни случайно видях това дете с майка си и го попитах защо не се обажда на Виторио, защо не тренира. Той каза, че ще се обади. По-късно се е обадил на синът ми и му споделил, че са го викали в ОД на МВР и са го разпитвали дали аз и синът ми и други негови приятели се занимаваме с разпространение на наркотици.

Непълнолетният Симеон е казал, че доколкото ме познава, както и синът ми няма такива работи. След като полицаят го е разпитвал къде ходят децата, го е разпитвал също дали купуваме и продаваме гласове. Силно уплашено, поради тази причина детето е спряло да комуникира със синът ми.

Вчера след срещата с баща му внесохме официално жалба с всички имена, както на полицая, така и на всички свързани със случая лица. Жалбите ги пуснахме в Районна прокуратура. Е, скъпи българи, родители, майки и бащи, как бихте постъпили вие в този момент? Утре и вашите деца ще се опитат да направят престъпници, пак ли ще стоите и ще гледате?! До кога ще търпим да ни унищожават семействата и бъдещето на децата ни? Какво да очакваме още?

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване