10/22/15 10:30
(http://pik.bg)

Забраниха продажбата на алкохол в Червен бряг в изборния ден

Забраниха продажбата на алкохол в Червен бряг в изборния ден

На основание чл. 44, ал. 1, т.1, т.2 и т.4 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и във връзка с произвеждането на избори за общински съветници и за кметове и национален референдум на 25 октомври 2015 г., със заповед на временно изпълняващия длъжността кмет на Червен бряг Мирослав Манов, забраниха продажбата и сервирането на алкохолни напитки в търговската мрежа, заведенията за обществено хранене, в увеселителните заведения и на други обществени места от 22.00 часа на 24 октомври до 08.00 часа на 26 октомври 2015 г.

Длъжностните лица по гражданско състояние да уведомят за забрана в изборния ден на желаещите да сключат граждански брак или да проведат ритуал за именуване на дете. В изборния ден да не се провеждат масови прояви, при които може да се наруши обществения ред и да се създадат условия за конфликтни ситуации, се посочва още в заповедта.

Контролът по изпълнение на заповедта е възложен на началника на РУ „Полиция"- град Червен бряг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване