10/22/15 10:06
(http://pik.bg)

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Доганово Димитър Спасов: Ще продължа да реализирам видимите резултати

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Доганово Димитър Спасов: Ще продължа да реализирам видимите резултати

Ще продължа да реализирам видимите резултати в Доганово. Това каза кандидатът на ГЕРБ за Доганово Димитър Спасов по време на представянето на управленската си програма пред жителите на селото. На срещата присъстваха кандидата на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Оправдах доверието вече три мандата и сега съм пред вас да поискам доверието ви за четвърти пореден мандат“, заяви Спасов. Той изтъкна, че в селото има много видими резултати. „ Но има още какво да се направи и аз ще работя за всеки един жител на селото“, заяви кандидатът за кмет. Той акцентира, че ГЕРБ е отборът, на който винаги е разчитал. „Убеден съм, че отбор ще ми помага и за напред. Правилният отбор е отборът на ГЕРБ“, категоричен бе Димитър Спасов.

„Направеното от мен и екипа на ГЕРБ в общината е видно. То ми дава самочувствието да се явя и пред вас и да кажа, че като Кмет на Елин Пелин ще работя самоотвержено за всички“, заяви Вяра Вучкова. Тя бе категорична, че единствено ГЕРБ разполага с екипа и уменията да подведе Общината напред и нагоре. Кандидатът на ГЕРБ за кмет подчерта, че за ГЕРБ властта не е самоцел.

„Гледаме на нея като на възможност да осъществим политическите и управленски идеи на център-дясното управление, от което страната ни се нуждае“, категорична бе Вучкова. По думите й тя и екипът й ще работят за всяко едно населено място от общината.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване