10/22/15 13:29
(http://pik.bg)

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Младост" д-р Цвета Авджиева: Работим за изграждане на многофункционална спортна зала

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Младост" д-р Цвета Авджиева: Работим за изграждане на многофункционална спортна зала

Д-р Цвета Авджиева, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Младост”, и кандидатът на ГЕРБ за общински съветник Йордан Господинов разговаряха с граждани във връзка с всички проекти, които трябва да се реализират през следващите четири години.

Д-р Авджиева подчерта, изграждането на нови велоалеи, детски и спортни площадки, както и многофункционална спортна зала са приоритет, защото децата са бъдещето, а за тях трябва да се осигури благоприятна среда. Д-р Авджиева допълни, че както църквата "Рождество Христово" е построена чрез публично-частно финансиране, така всички трябва да обединяваме усилия и да реализираме плановете си. „Когато отборът от профисионалисти е на лице само това можем да говорим за видими резултати”, каза д-р Цвета Авджиева.

Същевременно МГЕРБ район „Младост” поде инициатива за събиране на послания към бъдещия кмет на квартала. Младежите споделиха, че дъската с посланията ще бъде до края на кампанията с тях на всяка открита приемна, като с нея целят да се чуят всички гледни точки за развитието на район „Младост".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване