10/22/15 20:54
(http://www.klassa.bg/)

Кецове ни връщат в бъдещето

 След редица сухове, Nike най-накрая официално предстаи кецовете от филма Завръщане в бъдещето, наречени Nike Mag, те са реални и скоро ще можете да ги носите. И ако се чудите, дали обувките ще имат същите цамозатягащи се връзки от филма, да те ще ги имат.

Nike описва механизмите за затягате като "индивидуално отговаряща система, която засича движението на ползвателя и при желание предоставят адаптивен комфорт и опора“.

Съобщението на Nike не казва кога и дали изобщо обувките някога ще бъдат на разположение на обществеността.

 

Въпреки това, се споменава, че обувките са модел с ограничена серия и първо ще се продават на търг, като всички постъпления ще са за фондацията за научни изследвания на паркинсон Michael J. Fox. Подробности за търга няма да бъдат разкрита до пролетта на 2016.

"Представяйки си бъдеще, ние го създаваме," казват от Nike. "Продукт, който оживява, с комфорт и опора, когато имате нужда, продукт, който ви усеща и се адаптира към вас е точно зад ъгъла."

Въз основа на съобщението, лимитираната версия може да е само първата версия от самостоятелно затягащи се обувки. Nike Mag може да са първите от нов вид "умни обувки", които непрекъснато се настройват за оптимизиране на комфорта и характеристиките. В края на краищата, бъдещето е пред нас.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване