10/22/15 08:50
(http://pik.bg)

Миков за Първанов: Подкрепя десните, това е скандално! Кадиев направи имидж и кариера на гърба на БСП!

Миков за Първанов: Подкрепя десните, това е скандално! Кадиев направи имидж и кариера на гърба на БСП!

Не е добре президент, избран с най-голямата подкрепа на избирателите на БСП в Брегово и при двата си мандата, сега да отиде и да агитира хората там за кандидатите на десницата.

Това каза в студиото на Нова телевизия председателят на БСП Михаил Миков. Според него, АБВ на тези избори подкрепя пряко десницата, което не се посреща добре от електората на столетницата. „Дори десните избиратели в Брегово са възмутени от скандалната подкрепа на Първанов за техния кандидат”, каза още лидерът на соцпартията.

Миков посочи, че има много хора, които използват БСП, за да направят свой собствен имидж и политическа кариера. Той посочи освен Първанов, като пример и Георги Кадиев, кандидат на АБВ за софийски кмет.

Той прогнозира, че при един добър резултат на социалистите на тези избори, правителството ще има сериозни проблеми и не е изключено да се стигне до предсрочни парламентарни избори.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване