10/22/15 20:59
(http://www.klassa.bg/)

Невидими лесбийки правят секс в ням порно филм

 Най-големият порно сайт Pornhub пусна гениален клип, в който невидими актриси, правят невидим секс, като при това филмчето е нямо. Двете лесбийки задоволяват нуждата си от еднополова любов на пода. Клипът има невероятно въздействие, защото развива фантазията и помага на порноманиаците да се завърнат по някакъв начин в реалността, ако не истинската, то поне тази на "мокрите сънища".

Не само мъжете имат навика да гледат порно. Една трета от жените признават, че гледат филми за възрастни веднъж седмично и по-голяма част от тях използват мобилния си телефон за това. Британски специалисти провели цялостно проучване за отношението на съвременните жените към порното и резултатите показват, че повечето жени гледат еротичните клипове сами и за собствено удоволствие, а не с партньора.

Резултатите от проведена анкета показват, че повече жени гледат порно, за да обогатят начините, по които могат да си доставят удоволствие или на партньора си. 91% от общо 3000 участници в изследването са жени, 8% мъже и 1% транссексуални. 31% признават, че гледат порно всяка седмица, а други 30 на сто го правят няколко пъти в месеца.

Резултатите също доказват, че хората използват мобилните си телефони за почти всичко, като 62 на сто от хората гледат порно през смартфоните си.

Тази цифра не трябва да изненадваща, като се има предвид, че 70 на сто от анкетираните са на възраст между 18 и 34 години.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване