10/22/15 09:08
(http://pik.bg)

Политолог: Липсва традиционният сблъсък "ляво-дясно" в настоящата предизборна кампания

Политолог: Липсва традиционният сблъсък "ляво-дясно" в настоящата предизборна кампания

Липсва традиционният сблъсък „ляво-дясно” в настоящата предизборна кампания. БСП е в лоша предизборна кондиция, което няма как да не се отрази на резултатите от изборите. Това коментира в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ политологът доц. Александър Маринов. Той не изключи възможността на предстоящите местни избори БСП да е трета политическа сила. По думите на Александър Маринов партията е пасивна и разделена в голяма част от партийните си организации. „Стрелча е само един от многото епизоди на такива вътрешнопартийни раздори и очевидно тук има някакъв източник на трайно напрежение по места. На много места партийните организации са разделени, напрежение между местните организации и централното ръководство – имаше много такива случаи в страната. Разбира се, искам да подчертая, че раздори и конфликти има и не само в БСП“, отбеляза Маринов. Александър Маринов допълни, че това е най-вялата и неенергична кампания през последните 25 години. Според него друг неин белег е липсата на социологически проучвания.

„По този начин не е ясно какво е съотношението на силите дори в най-големите общини”, коментира експертът. „Липсата на социологически проучвания създава впечатление, че партиите не се интересуват от нагласите на избирателите”, каза още Александър Маринов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване