10/22/15 14:49
(http://pik.bg)

Полицаи от София задържаха криминално проявен и осъждан мъж

Полицаи от София задържаха криминално проявен и осъждан мъж

В Шесто Районно управление е задържан криминално проявен и осъждан, след извършен от него грабеж, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 17 октомври 21-годишен мъж подал сигнал в полицията, че около 22.30 часа в кв. „Овча купел” бил нападнат от непознат, който му издърпал чанта с дрехи, книги и канцеларски материали и избягал.

По случая било образувано досъдебно производство. В резултат на проведените оперативно - издирвателни действия бил установен и задържан извършителят на деянието - С.Л. на 19 години от София.

От допълнително направена справка станало ясно, че задържаният е криминално проявен и осъждан за подобни престъпления. Извършил е грабежа по време на изпитателен срок на предишно осъждане.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура на С.Л. е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 198 от Наказателния кодекс, наложена му била 72-часова мярка „задържане под стража”, изменена в постоянна с решение на Софийски районен съд.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване