10/22/15 20:50
(http://www.klassa.bg/)

Устройство пази дома ни

 Сигурността у дома за съжаление има и своите недостатъци. Понякога ние забравяме да активирме алармата на къщата, когато излизаме. Angee е тук, за да промени начина, по който използваме сигурността у дома.

Angee е напълно автономна супер система за сигурност. Направена с изключителна технология и система, която се учи, докато работи, никога няма да се наложи да се занимавате с безопасността на дома си.

Angee има две основни функции - система за домашна сигурност и личен асистент. Като автоматизирано устройство за сигурност, Angee ви дава 360-градусов изглед на дома ви, засича движение и следи всяка входна точка с маркирна за наблюдение. Като личен асистент на семейството ви, Angee може да ви каже графика ви за деня, автоматично се активира и дезактивира в зависимост от близостта ви до дома и дори отговаря на повикванията за вас.

Angee извършва всички тези дейности, с някои невероятни технологии. Оборудван е с 360-градусова 1080p HD камера с нощно виждане, разпознаване на глас, разпознаване пред вратата за допълнителна сигурност, засичне на движения и безжична преносимост с десет часа живот на батерията, дори се научава да разпознава вашето семейство. Невероятно, но Angee прави всичко това без абонаментни такси.

Домовете не са съвършени, но с Angee сигурността на вашия дом е. С десет часа живот на батерията, Angee е готов дори при липса на мощност да ви известява. Ако Wi-Fi сигналът пропадне Angee автоматично започва да записва, така кадри които да прегледате. Можете да настроите до четири зони в дома си и да бъде уведомени, ако премине в тях, която е идеално за бебета които се учат да ходят или домашни любимци, които не трябва да се качват на дивана. С 360 градусовата си камера, Angee не само засича движения в дома ви, но и ги проследява, като ви дава жива картина или записи на дейността. Angee дори има режим за неприкосновеност на личния живот; можете да го командват с гласа си да гледа настрани или да записва само непознати хора.

Може би не осъзнавате колко умен е Angee. Крайният резултат е един интелигентен и автономен дом. Сразмерите си от 14 см. височина, по-малко от 5 см. диаметър и тегло 590 гр., Angee е достатъчно компактен, за да седи навсякъде незабележимо. Приложението е предназначено за IOS, Android, и дори Pebble така че можете да бъдете спокойни, където и да отидете.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване