10/22/15 13:25
(http://pik.bg)

Франсоаз Гростет поздрави председателя на ПГЕРБ Валя Чилова за приемането на структурата в Организацията за МСП на ЕНП

Франсоаз Гростет поздрави председателя на ПГЕРБ Валя Чилова за приемането на структурата в Организацията за МСП на ЕНП

Председателят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова проведе работна среща с председателя на Работната група по икономически въпроси и околна среда на Европейския парламент и зам.-председател на Групата на Европейсктата народна партия (ЕНП) в ЕП Франсоаз Гростет. Двете разговаряха в рамките на конгреса на ЕНП в Мадрид.

По време на срещата френският евродепутат поздрави Валя Чилова за приемането на Предприемачи ГЕРБ като пълноправен член в Организацията за малки и средни предприятия към ЕНП. Чилова представи пред Гростет положителните стъпки, предприети от ГЕРБ и ПГЕРБ за създаването на благоприятен бизнес климат за МСП и дигиталното предприемачество в България и за налагането на София като столица на единния цифров пазар в ЕС.

Предприемачи ГЕРБ бяха приети в Организацията за малки и средни предприятия към ЕНП по време на генералната асамблея на организацията в рамките на конгреса на ЕНП в испанската столица Мадрид. Благодарение на своето членство в организацията Предприемачи ГЕРБ ще има възможност да работи в тясно сътрудничество с националните  организации за малки и средни предприятия и с европейски политически лидери от семейството на ЕНП. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване