10/23/15 17:35
(http://pik.bg)

Пожар унищожи дрехи за сираци

Пожар унищожи дрехи за сираци

За два пожара в село Якомово съобщават от ОД на МВР Монтана. В 23,05 ч. тази нощ УПБЗН Вълчедръм заминава за с. Якимово -2, където горял навес, собственост на отец Иван от Нови хан. Под навеса са били складирани дрехи, дарени за сираците, за които отец Иван се грижи. Причината за пожара е в процес на установяване. Унищожени са около 50 кг дрехи. В момента на пожара отец Иван отсъствал.

Около 45 минути след полунощ от противопожарната служба Вълчедръм заминават за нов пожар в село Якимово. Горял е паркиран в гараж лек автомобил, собственост на жител с инициали М.С. При пожара е унищожена предната част на автомобила "Опел Корса". Пожарът е изгасен от собствениците до пристигане на противопожарния автомобил. Причината е в процес на установяване от РУ Лом.

РУ Лом разследва и пожар в с.Сталийска махала. Унищожени са 80 кв.м. покривна конструкция, 2 тона фураж и 5 дървообработващи машини. Предполагаемата причина за пожара е неправилно ползване на нагревателни уреди. Унищожената продукция се е намирала в селскостопанска постройка, собственост на жител с инициали А.Б.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване