10/23/15 15:23
(http://pik.bg)

СКАНДАЛ! Вили Лилков наводни Студентския град с безумните си плакати! Партията-джудже на Радан и Костов отврати младите хора!

СКАНДАЛ! Вили Лилков наводни Студентския град с безумните си плакати! Партията-джудже на Радан и Костов отврати младите хора!

Кандидат-кметът с нулеви шансове да се класира дори в тройката на изборите в София - Вили Лилков е нацапал целия Студентски град с плакатите си, възмутиха се млади хора пред ПИК.

Афишите на протежето на Костов са завладели дори будките със сандвичи и палачинки. Ухилената му физиономия наднича от ресторанти, пъбове и спирки, а единственият й ефект е да дразни избирателите. Не по-малко противни са и клиповете на Реформаторите, в които главно място заема розовото теме на Радан Кънев, което блести като кубето на "Александър Невски", но величието му е сравнимо със съмнителното количество сиво вещество, което се крие под него. На всичкото отгоре той има и навика да е със запретнати ръкави, с което се опитва да замени досегашната си роля на портиер с тази на мениджър на държавна заплата.

Мнозина от младите хора се питат какво направи Вили, когото бъркат с Лили, за да реши проблемите им. Те не помнят нито негова намеса, нито такава на господарите му Костов и Радан за решаване на проблемите с високата престъпност в тази част на София.

Според мнозина показността и лъскавата кампания, която провеждат Реформаторите ще им донесе плачевни изборни резултати.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване