10/24/15 17:00
(http://pik.bg)

Пълен абсурд! Младеж, обърнал колата си в бургаски квартал, разтръби "подвига си" във "Фейсбук" (снимки)

Пълен абсурд! Младеж, обърнал колата си в бургаски квартал, разтръби "подвига си" във "Фейсбук" (снимки)

Млад бургазлия, който обърна колата си по таван край ж. к. „Меден рудник”, реши да се похвали в профила си в социалната мрежа „Фейсбук”, пише "Флагман".

Читател е изпратил разделена на две снимка, на която от едната страна се вижда километраж с над 200 км/ч, а от другата – катастрофиралият автомобил. Фотосът, който младежът изтри няколко часа по-късно, е озаглавен „преди/ след”.

От снимката не става ясно дали бургазлията е бил зад волана или просто е пътувал в колата по време на катастрофата. В няколкото коментара под скандалния пост приятелите на младежа се интересуват от здравословното му състояние, вместо да го укоряват за постъпката.

Профилът му обаче изобилства от клипчета и снимки, показващи любов към бързите коли и високите скорости, установи репортерска проверка.

Жестоката катастрофа стана точно преди седмица на бул. „Тодор Александров” в посока Бургас. В обърнатия „Фолксваген” са пътували трима младежи, които по чудо са се отървали без тежки наранявания.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване