10/24/15 18:37
(http://pik.bg)

Сидеров: МВР да намери този, който удари Чуколов, мен и журналистa

Сидеров: МВР да намери този, който удари Чуколов, мен и журналистa

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров подаде жалба в Първо РПУ София, след като в петък той, колегата му Десислав Чуколов и журналистът от АЛФА ТВ бяха нападнати пред сградата на НАФИЗ в столицата. Инцидентът се случи на ул. „Г. С. Раковски” докато депутатите лепиха и раздаваха на минувачи хартиени листовки срещу разпространението на наркотици.

Въпреки присъствието на десетки свидетели и телевизионен екип, млад мъж, излизащ от сградата на театралната академия, без видима причина нападна физически Сидеров, Чуколов и придружаващият ги журналист.

АЛФА ТВ разполага с богат снимков и видео материал на неизвестния извършител. Кадрите са предадени на органите на реда. От партия АТАКА се надяваме МВР да не приложи двоен стандарт, както го правеше по време на протестите срещу тогавашното правителство през 2013 – 2014 г., и да извърши необходимите бързи оперативно-издирвателни действия за идентифициране на нападателя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване