10/25/15 11:59
(http://www.klassa.bg/)

Валери Симеонов: Не гласувайте заради зависимости, а с разума си

 Валери Симеонов пръв сред лидерите на партии в Бургас прекрачи прага на секционната си комисия, за да даде своя глас в 09.30 часа тази сутрин. Симеонов пристигна сам в училище „Найден Геров“ в ж.к. „Меден рудник“, където е регистриран и живее повече от 30 години, съобщава „Флагман”.
„Опасявам се, че ще има много затруднени хора, забелязах, че на един избирател са му необходими между 2 и 3 минути в тъмната стая, за да се справи с всички бюлетини. Това може да създаде напрежение“, каза Симеонов, коментирайки средностатистическия гласоподавател. 

Самият той засякъл, че се справил за 25 секунди, но не посегнал изобщо към бюлетината за референдума.

„Задрасках в две бюлетини две еднакви числа и бях готов“, каза Валери Симеонов. Той направи следното послание: „Не гласувайте заради зависимости, а с разума си. Нека Бургас бъде управляван от патриоти, а не от мошеническа шайка, която е подготвила платените избиратели – събрани от мегаломанските им обекти и гетата, заключи Симеонов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване