10/25/15 11:52
(http://www.klassa.bg/)

Премиерът Бойко Борисов: Гласувах да продължат видимите резултати

 Гласувах за кмета на София – Йорданка Фандъкова мисля, че направи много неща, за районния кмет на Банкя и за общински съветници. Това каза премиерът Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас в училището в Банкя, предаде репортер на Агенция "Фокус". По думите на Борисов, трябва да продължат усилията, за да изглежда всичко около София така както е. "Всеки, който е живял преди в този град знае какъв е бил преди и какъв е сега. Резултатите са толкова видими, че няма какво да ги коментирам", категоричен бе премиерът Борисов.
Той заяви, че е гласувал за референдума и призова всички да си дадат вота, независимо какъв ще бъде той. На въпрос как е изглеждала София, когато той се е кандидатирал за кмет на столицата, Борисов отговори, че бул. „Витоша” е бил като "битпазар", а пред общината "са висели гащи и сутиени". "Подземните паркинги бяха мечта, заводът за боклук също, както и метрото и новите тролейбуси", посочи Борисов. 
По думите му, най-младите автобуси тогава са били на неговата възраст, а сега всичко е ново – трамваи, тролеи, автобуси. "Има нови паркове, градини, цветя и фонтани" - така описа ситуацията в София премиерът Бойко Борисов преди да стане кмет. „Синьо-червената мъгла беше помела всичко”, каза още Бойко Борисов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване