10/25/15 04:23
(http://www.klassa.bg/)

Светлини правят колелото ни забележимо нощем

 Светлини за безопасност са важна части от велосипедното оборудване, особено ако карате през нощта или при ниска видимост. Повечето изглеждат еднакво - голям, насочен напред фар под вашето кормило и ред от червени светодиоди под седалката. Но Revolights са малко по-различни.

От години, компанията експериментира със светлини, които се прикрепват директно към колелата и чрез постоянно анализиране на вашата скорост, осветят в точния момент за да създадат две дъги от светлина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Те имат презареждаща се батерия, която премахва неудобните висящи кабели. Eclipse + версията е с Bluetooth свързаност, което означава, че можете да проследите вашите разходки и да следите живота на батерията си от вашия смартфон, както и да активирате мигачи от бутони на кормилото, които представляват пълен кръг мигаща светлина от едната страна на колелото или като жестикулирате ако имате умен часовник.

С новото Revolights приложение, можете да включвате и изключвате светлените и от разстояние или да ги настроите да се включват автоматично в определен час когато слънцето залязва.

Светлините са прикрепят към колелата посредством четири големи кръгли пръстена - два за предното колело и два за задното, които се захващат върху спиците. Всяка светлина има по 24 светодиода, които осветят когато въртите педалите, използващи данни от магнит монтиран на вилката и интегриран акселерометър. Така поддържа равномерна, посоянна светлина на двете колела и също маоже предизвиква серия от бързи мигания в червено, когато спирате. Revolights Eclipse + са по-безопасни от другите светлини, защото те разпръскват светлина във всички посоки, но дори само външния им вид е достатъчен, за да ви харесат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване