10/25/15 22:24
(http://pik.bg)

СТРАХОВИТ ЕКШЪН! Волен Сидеров пак буйства пред НАТФИЗ! Иска да нахлуе, атакистите скочиха и на Христо Мутафчиев (обновена)

СТРАХОВИТ ЕКШЪН! Волен Сидеров пак буйства пред НАТФИЗ! Иска да нахлуе, атакистите скочиха и на Христо Мутафчиев (обновена)

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново нахлу в сградата на НАТФИЗ, докато десетки журналисти го чакат в залата за пресконференции в НДК, съобщава Би Ти Ви. Не е ясно какво точно прави депутатът в учебното заведение.

Ректорът на НАТФИЗ проф. Любомир Халачев изрази огромното си разочарование от действията на лидера на "Атака". По думите му е недопустимо подобно държание от страна на народен представител.

Портиерът и полицаи не го допускат да отиде при учащите, които скандират монотонно: "Молим ви да напуснете академията!".

"Как се казваш, защо ме удари", скача лидерът на "Атака" срещу охранителя, който се представи и си каза дори EГH-то. "Ви сте гербер, нали? Приятел сте на Бойко Борисов", продължи тирадата си националистът.

"Този човек ме удари, а вие не правите нищо! Вие сте бияч! Дойдохте и ме ударите! Защо не искате да го идентифицирате тоя човек.", избухна Волен пред полицаите

Преди минути сред тълпата се появи актьорът Христо Мутафчиев, който е и председател на Съюза на артистите в България. Появата му окуражи младежите, но не респектира нахъсаните атакисти.

Нещо повече – някои от тях го предизвикаха с думите: „Ти какъв си? Мъж ли си”. Камерата на Нова телевизия показа и ректора на академията проф. Халачев, който се опита да успокои страстите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване