10/25/15 04:41
(http://www.klassa.bg/)

Шефът на "Русия днес" втрещи: Спасяваме Европа за четвърти път чрез Сирия

 Кисельов е известен като един от пропагандните рупори на Кремъл, особено в ролята си на бивш тв водещ

"Руската военна история е свързана с историята на целия свят. Дори сега, според мен, в Сирия ние за четвърти път спасяваме цяла Европа. Първият път беше от татарите, вторият – от Наполеон и третият път – от Хитлер, а сега вече и от "Ислямска държава". Това провокатично изкаване направи генералният директор на държавния информационен холдинг МИА "Русия днес" Дмитрий Кисельов, цитиран от РИА "Новости". Изказването е по време на заседание на Централния съвет на Руското военно-историческо общество.

"От 30 септември руската бойна авиация бомбардира цели в Сирия, за които твърди, че са предимно на "Ислямска държава", докато според западни анализатори повечето удари са по антиправителствени групировки, подпомагани от САЩ и страните от Персийския залив. Генералният щаб твърди, че е извършил досега близо 1000 полета и е унищожил над 820 цели." уточнява той.

От 30 септември руската бойна авиация бомбардира цели в Сирия, за които твърди, че са предимно на "Ислямска държава", докато според западни анализатори повечето удари са по антиправителствени групировки, подпомагани от САЩ и страните от Персийския залив.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване