10/26/15 12:39
(http://pik.bg)

Арестуваха мъж от Карлово за смъртта на тираджията в Монтана

Арестуваха мъж от Карлово за смъртта на тираджията в Монтана

32-годишен мъж от Карлово е задържан от полицията в Монтана във връзка с инцидента, при който почина 46-годишен мъж от Кюстендил, пише "Конкурент".

Случката се разигра в неделя към 11 ч. на бул. „Трети март“ в областния град. От полицията поясниха, че разследването по случая е за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено нанесена телесна повреда. Наказанието, което предвижда наказателния кодекс е до 12 години лишаване от свобода.

Инцидентът е станал на метри от бензиностанция на изхода на Монтана към Лом. Загиналият И.Р., също шофьор на ТИР, влязъл в разпра с друг свой колега. И двамата били спрели на бензиностанцията и между тях пламнал скандал. Стигнало се и до удари. Тогава другият блъснал И.Р. Мъжът загубил равновесие и залитнал към пътното платно. Турски ТИР, който пътувал към Лом, не успял да спре и блъснал внезапно появилия се на платното И.Р. Два часа шосето остана затворено.

Пробата за алкохол на турския водач е отрицателна. Трупът на И.Р. е транспортиран в МБАЛ Монтана за установяване причината за смъртта. Задържаният Г.А. е останал в ареста за срок от 24 часа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване