10/26/15 09:30
(http://pik.bg)

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Още млади хора припадат в "Арена Армеец". Изборите ли са по-важни от човешкия живот? (вижте потресаващи снимки)

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Още млади хора припадат в "Арена Армеец". Изборите ли са по-важни от човешкия живот?  (вижте потресаващи снимки)

Очевидци разказаха за медията ни колко тежко е положението в "Арена Армеец", където членовете на комисии започнаха да припадат заради свръхнатовареност и умора.

"Изборите ли са по-важни, или човешкият живот", питат се очевидци на ада. Започнаха да припадат млади хора, не се издържа повече. Изморените хора пишат по стъклата на залата и призовават за 'Помощ". 

"Това е лудост, ние изкарваме по-голям работен ден от 24 часа. Към момента има около 400 секции за преброяване." Аз не съм спала повече от 27 часа, тук не ни дават да мърдаме", разкри още член от комисията за ПИК.

Екипите на Спешна помощ вече нямат носилки, започнаха да носят хората на столове. Колко още можем да устоим на това напрежение, пита жена от комисията.

В залата в момента хората са на бунт, скандират: "Убийци".

Агенцията ни ще продължава да следи събитията в "Арена Армеец".

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване