10/26/15 12:57
(http://pik.bg)

Калоян Паргов: Върнахме се във времето на Алеко Константинов

Калоян Паргов: Върнахме се във времето на Алеко Константинов

Това честни избори ли са? По този начин ли се прави, това е основание да се иска оставката на тези, които са отговорни от правителството – Томислав Дончев и "Информационно обслужване", заяви Калоян Паргов. Днес председателят на Градския съвет на БСП, който бе и водач на листата за общински съветници, заедно с други социалисти от столичната организация, дойде пред зала "Арена Армеец" в столицата, където цари хаос.

Паргов попита: Може ли да се носят от маршрутрките протоколи от Секционни комисии и да се обявява на микрофона в залата цяла нощ: забравил протокола в маршрутката. Какви са тези длъжности лица, добави Паргов. От това, което получават в Градския съвет на БСП, Паргов пресметна, че хората ще висят в „Арена Армеец” още два дни.

Това ли е организацията на Столична община? Това ли е организацията на изборите? Все едно в София правим за първи път избори, май се върнахме във времето на Алеко Константинов. Това е пълно безобразие и безхаберие, заяви Паргов. Депутатът от левицата Жельо Бойчев от своя страна припомни панаира от 2011 година и каза, че хората биват държани в залата като заложници. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване