10/26/15 08:21
(http://www.klassa.bg/)

Проправителствената „Алфа Рисърч“ направи груба манипулация с цел изваждането на единствената опозиционна партия ББЦ

 Наложен бе монопол на една агенция в изследването на местния вот. За първи път една социологическа агенция – проправителствената „Алфа Рисърч“, любимата агенция на Бойко Борисов, мери екзитпола „предварителните данни“ на изборите по трите национални телевизии БНТ, БТВ и Нова ТВ едновременно. Правя избори от 20 години, такова нещо не е имало до сега, заяви лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков.

Знаете ли престижната агенция „Галъп“ на моите приятели Кънчо Стойчев и Андрей Райчев какви поръчки е получила от държавната телевизия за социологически сондаж тип екзитпол – Търговище, Видин, Благоевград, а София е оставена на станалата известна от записа с Миро Мършата любимката Боряна Димитрова и „Алфа Рисърч“, допълни той.

За София в графата „Други партии“ има 10 %. Дори Татяна Дончева с нейното фамозно „Движение 21“ присъства, а я няма „България без цензура“. Това е груба манипулация с цел изваждането на единствената опозиционна партия ББЦ, категоричен е Бареков.

Той посочи, че тази грандиозна социологическа хегемония, съчетана с падането на сайта на ЦИК, навява много мисли за задкулисно договаряне на изборните резултати в полза на управляващите и удобните им слуги.

"Ако тази нощ не фалшифицират бюлетините в София, при паралелното преброяване ще лъсне, че половината от тези 10% са на ББЦ. Всички подлоги на ГЕРБ получиха бонус от „Алфа Рисърч“ за сметка на нашата партия. Ако нашите членове и застъпници тази нощ успеят да опазят гласове ни и не позволят фалшифициране на вота, ще разберете истинския резултат", каза лидерът на ББЦ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване