10/26/15 10:45
(http://radiomilena.com/)

Разкрити извършители на кражба и противообществени прояви

Служители от Районно управление – Поморие установиха извършителката на кражбата на сумата от 100 лв., осъществена на 24.09.т.г. от зеленчуков магазин в Поморие, разположен на ул. «Проф. Стоянов» . Това е 36- годишната Ц.М. от Поморие, която направила самопризнания и възстановила част от открадната сума.
В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение счупването на стъклото на врата от PVC дограма на съблекалните към стадиона в Каблешково, осъществено на 26.09.т.г., е установен извършителят на деянието. Това е 13- годишният К.Д. от Каблешково, съобщават от пресцентъра на полицията.  Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Поморие.

На 23.10.т.г. около 21.10 ч.  е получено съобщение за това, че служители от сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас, патрулирайки по ул. «Стефан Стамболов» в посока ул. «Св.Св. Кирил и Методий» забелязали лек автомобил «БМВ», с бургаска регистрация, който се движел без светлини. Констатирано е, че автомобилът е собственост на 31- годишен помориец и е спрян от движение, без сключена застраховка «Гражданска отговорност». Полицаите последвали автомобила по ул. «Хан Аспарух», като подали светлинен сигнал. Стигайки до края на улицата, «БМВ»-то е спряно, като от двете леви врати, побягнали младежи, които успели да се укрият. В купето на автомобила останала пътничката на предната дясна седалка – Г.Г., 21 -годишна, криминално проявена от Шумен, която заявила, че познава единствено водача на автомобила. При извършената проверка в Г.Г. са намерени и иззети две полиетиленови пликчета с тревна маса / марихуана/ и електронна везна. Г.Г. е задържана със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Публикувана на 10/26/15 10:45 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/9NnryQKXlQE/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване