10/26/15 11:21
(http://pik.bg)

Шефът на Общинския съвет във Велико Търново загина при Хаинбоаз

Шефът на Общинския съвет във Велико Търново загина при Хаинбоаз

Мъж загина при тежка катастрофа на Прохода на Републиката, съобщиха от пресцентъра на МВР. Пътният инцидент е между ТИР и лек автомобил и е станал около 8.35 часа.

По информация на в. „Труд“ загиналият е досегашният председател на Общинския съвет във Велико Търново Николай Ашиков. Трагедията станала край великотърновското село Въглевци. В злополучната сутрин Ашиков пътувал със служебен Фолксваген "Пасат" от вилата си в село Вонеща вода към Велико Търново.

Движел се е с висока скорост и предприел рисково изпреварване по планинския път. След секунди се забил челно в идващ насреща ТИР. Шофьорът на камиона видял летящата срещу него кола и максимално отбил в дясно, за да избегне удара. Колата обаче се врязала в камиона, а Ашиков издъхнал на място.

"Голяма касапница. И колата, и човекът са размазани", споделиха участващи в огледа на местопроизшествието пред изданието. Временно е преустановено преминаването през прохода.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване