10/27/15 18:18
(http://pik.bg)

Вижте бруталния двоен убиец от Бургас (снимки)

Вижте бруталния двоен убиец от Бургас (снимки)

Агенция Флагман засне извеждането от дома му на бруталния убиец Драгия Радневски. Кадрите са от 17,00 часа след като приключи претърсването на къщата му на ул. Вая. Иззето е ловното му оръжие и патрони. Вътре е била и майка му, която го изпрати с белезници до полицейския автомобил. Жената бе в шок и отказа информация.

Драгия и мъртвата Иванка имали и дете – 7-годишен син. Това не пречело на ревнивеца да върти любовни връзки и с други жени. 46-годишната жертва му прощавала години наред, но напоследък поставила ултиматум и не искала да доближава къщата й. В днешния фатален, 52-годишният Радневски влезе в двора им въоръжен и уби нея и 67-годишната й майка Тонка от упор. И двете са с пръснати сърца. Стрелял е по веднъж в телата им, в гръб, като преди това креснал „Легнете по очи!“.

Екипът на агенцията засне и личната кола на Радневски – очукан бял „Опел“, паркиран в двора на къщата му. Явно е, че съдистът изобщо не е използвал този автомобил след като е извършил покушението. 

Окръжна прокуратура-Бургас е поискала задържането му за 24 часа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване