10/27/15 12:47
(http://pik.bg)

Герман Костин остава окончателно в ареста

Герман Костин остава окончателно в ареста

Герман Костин остава окончателно в ареста, реши Апелативният съд. Пред състав на СГС преди дни Костин обяви, че страда от артрит и то с усложнения. Адвокатката му Капка Гиргинова пък подчерта, че за 6 месеца в ареста клиентът й вече е отслабнал с двуцифрено число килограми.

Аз не съм част от това престъпление, дойдох в България доброволно и не бягам от никого, увери магистратите Костин. Той помоли да бъде пратен при неврохирург, тъй като от 3 месеца ръката му изсъхвала. Постепенно ставам инвалид, оплака се задържаният. Припомняме, той бе обвинен в убийството на малкия Никити, открит в куфар, и майка му. Тялото на 5-годишното момченце бе намерено в куфар край село Долни Пасарел на 23 март.

Още при първоначалния оглед бяха констатирани следи от насилие. През месец май прокуратурата задържа и обвини Герман Костин за умишленото убийство на 5-годишния Никита. По кърпата, с която беше увито детето, разследващите установиха ДНК-материал, който е изследван и експертиза заключи, че е сигурно, че този материал е оставен от Костин. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване