10/27/15 15:00
(http://pik.bg)

КЗК отмени класирането в обществена поръчка на МЗХ

КЗК отмени класирането в обществена поръчка на МЗХ

Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/ отмени класирането в обществена поръчка на МЗХ за внедряване на система за електронен документооборот. Поръчката е с предмет „Закупуване, доставка и внедряване на система за електронен документооборот за нуждите на централната администрация на МЗХ, съобщават от КЗК.

Проучването установи, че жалбоподателят „Технически университет – София -Технологии” ЕООД е отстранен незаконосъобразно и необосновано от процедурата за избор на изпълнител. КЗК счита, че не са налице посочените от оценителната комисия основания във връзка с непълнота и несъответствие на техническото предложение на участника.

Оценителната комисия не само че незаконосъобразно по същество е отстранила кандидата, но освен това и не е изложила конкретни мотиви за това коя част от офертата точно с кои изисквания на документацията не е съобразена. КЗК връща процедурата от етап разглеждане и преценка на документите в плик № 2 съобразно мотивите в решението.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване