10/27/15 18:51
(http://pik.bg)

Сидеров и Чуколов били при Цачева, за да разберат процедурата с отнемане на имунитетите им

Сидеров и Чуколов били при Цачева, за да разберат процедурата с отнемане на имунитетите им

Заварих половината от групата на "Атака" при Цецка Цачева. Те може би искаха да разберат каква ще е процедурата от тук нататък. Това заяви пред Би Ти Ви зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев. По думите му до този момент Волен Сидеров не е подал заявление за сваляне на имунитета му.

"Твърдо сме решили да ограничим имунитета на народния представител. Надявам се този диалог да не продължи с месеци. Първите разговори с нашите коалиционни партньори ме обнадеждават, защото те са "за" подобна мярка", допълни депутатът от ГЕРБ.

"От Сидеров не зависи общественият мир в държавата. Заплахите на Волен Сидеров, че ще предизвика гражданска война, ако му вземем имунитета, не са мотив, за да се откажем. Това не е сериозно", продължи той.

"ЦИК и ОИК са независими органи. Столична община с кмет Йорданка Фандъкова е поискала още на 17 август да бъдат увеличени членовете на ОИК с 20 души - от 19 до 39. Тази молба не е уважена от ЦИК", разкри Красимир Велчев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване