10/28/15 15:09
(http://pik.bg)

Битият лидер на ГЕРБ бе приет в болницата в Благоевград

Битият лидер на ГЕРБ бе приет в болницата в Благоевград

43-годишният лидер на ПП ГЕРБ в град Белица в 15.30 ч. днес бе приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, след като бе транспортиран с линейка от болницата в Разлог, предаде БГНЕС.

Според медицинските документи Стойчев е с комоцио, открита рана на главата и натъртвания по тялото. Днес към 12 часа общинският лидер на ГЕРБ бе нападнат и бит от трима, към са се присъединили и други. Според свидетели на поредния инцидент, в който се замесва лидера на ГЕРБ, той е провокирал нападателите си. На място в Белица има солидно полицейско присъствие. Около 12:17 часа днес в РУ-Разлог е получен сигнал за това, че в центъра на гр. Белица е възникнал скандал между петима мъже, който прераснал във физическа саморазправа.

По първоначална информация с леки наранявания и без опасност за живота е пострадал 44-годишен мъж от гр.Белица, с когото е осъществен контакт от пристигналите на място полицейски служители на РУ-Разлог. На пострадалият се извършват медицински изследвания за уточняване на състоянието. За случая е уведомена РП - Разлог. Работата по установяването на останалите участници в инцидента продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване