10/28/15 14:39
(http://pik.bg)

Екшън в Плевен! Маскирани нахлуха, обраха и хвърлиха бомба в гаражно кафене

Екшън в Плевен! Маскирани нахлуха, обраха и хвърлиха бомба в гаражно кафене

Полицаи от Първо Районно управление "Полиция" и ОД МВР издирват извършителите и изясняват обстоятелствата, свързани с дръзка хулиганска проява, съобщиха от пресцентъра на полицията в Плевен.

Към 16.30 часа, група от 10-15 младежи, облечени с черни дрехи с качулки, някои и с маски с прорези, нахлули в кафене в гаражно помещение на ул. „Иван Вазов“ в Плевен. Нападателите, част от които с ножове и метални телескопични палки, хвърлили в заведението самоделно изработена пиратка. Унищожено е оборудването на търговския обект.

При оттеглянето си, от кафенето младежите откраднали лаптоп и мобилен телефон. След получаването на сигнала в Първо РУ, към мястото са изпратени екипи от полицаи и криминалисти, организирани са обходи на вероятните маршрути за изтегляне на нападателите. Извършен е оглед на заведението, събраната е допълнителна информация от последвалите разпити на свидетели. За случая е уведомен прокурор от Районна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 и чл. 194, ал. 1 от НК.

Продължава издирването на извършителите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване