10/28/15 10:31
(http://pik.bg)

Мъж загина при катастрофа край Омуртаг

Мъж загина при катастрофа край Омуртаг

40-годишен мъж е починал при катастрофа на пътя между Омуртаг и село Горско село. 

При управление на собствения си товарен автомобил/микробус/ “Mercedes 110D-Vito” с търговищка регистрация в зоната на ляв завой е изгубил контрол над управлявания от него автомобил и се е блъснал в насрещно движещ се ученически автобус “Отойол”с търговищка регистрация, собственост на Община Омуртаг, управляван от правоспособния водач Х.Х., на 35 год., от с. Камбурово, община Омуртаг.

Това съобщиха от ОД на МВР – Търговище. В резултат от настъпилото пътно-транспортно произшествие водачът на товарния автомобил е починал на път за болницата, а возещ се в същия автомобил 49-годишен мъж от гр. Омуртаг е приет в МБАЛ-Търговище за лечение с фрактура на ляв крак.

Никой от пътувалите в автобуса няколко ученици не е пострадал. На водача на ученическия автобус е взета проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест “Дрегер”, която е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване