10/28/15 00:40
(http://www.klassa.bg/)

Най-готините чудовища се срещат в София на Хелоуин

      Най-забавното, най-разтърсващото и най-страхотното Хелоуин парти с най-готините чудовища тази година ще се вихри в София – и вие сте поканени да станете част от него! I SCREAM HALLOWEEN PARTY ще ви пренесе в ново измерение и ще превърне нощта, в която страшното и зловещото дебнат отвсякъде, в едно незабравимо изживяване, категорични са организаторите от FlyEvents, които са отговорни за едни от най-яките мащабни партита в последните години в столицата.

    Зала Rainbow Plaza ще ви посрещне напълно преобразена и интериорът й ще ви накара да се почувствате като герои в първокласен филм на ужасите. Тикви, паяжини, черепи и всевъзможни други задължителни за празника елементи ще ви партнират през цялата нощ. Специалните музикални гости ICE CREAM, ПРЕЯ И БИЛИ ХЛАПЕТО ще забият най-големите си хитове, а чаровната DJ Cass ще се вихри зад пулта. Очакват ви няколко часа, в които силите на мрака ще бъдат преборени с настроение и парти емоции! Гответе маските и костюмите, организирайте приятелите и се включете в най-якото Хелоуин парти! 


https://www.youtube.com/watch?v=B4daSj_QIT0

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване