10/28/15 18:03
(http://pik.bg)

ПИК TV: Главчев оглави временната комисия за случая Сидеров-Чуколов

ПИК TV: Главчев оглави временната комисия за случая Сидеров-Чуколов

Зам.-председателят на парламента и депутат от ГЕРБ Димитър Главчев оглави временната комисия, която ще се занимава с имунитета на депутатите от „Атака” Волен Сидеров и Десислав Чуколов, които предизвикаха скандал в изборния ден в сградата на НАТФИЗ.

Членовете на комисията са 17 депутати, заедно с председателя: от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова и Димитър Главчев - председател, от ПГ на БСП Чавдар Георгиев и Атанас Зафиров, от ПГ на ДПС Четин Казак и Хамид Хамид, от ПГ на РБ Антони Тренчев и Гроздан Караджов, от ПГ на ПФ Християн Митев и Емил Димитров, от ПГ на БДЦ Стефан Кенов и Георги Ковачев, от Атака Явор Нотев и Илиян Тодоров, от АБВ Светослав Белемезов и Лъчезар Никифоров, Ана Баракова - от независимите.

След избора на комисията Сидеров излезе на трибуната и заяви, че в България има фашистко управление. Той каза, че щял да продължи борбата си срещу наркобизнеса, а привържениците му, които протестират в негова защита пред сградата на Народното събрание били арестувани.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване