10/29/15 11:01
(http://pik.bg)

8 приложения, които ще ви заредят с настроение за Хелоуин

8 приложения, които ще ви заредят с настроение за Хелоуин

Хелоуин е най-страховитата нощ в годината. Някои хора вярват, че това е времето когато духовете на умрелите се скитат по земята свободно. До колко това е така, не е ясно. Едно обаче е сигурно и то е, че това е нощта, в която всички деца могат да се разхождат спокойно из квартала без надзор и облечени в страшни костюми, за да изнудват възрастните за лакомства.

Хелоуин от любимите ви празници ли е? Ако е така, може би ще искате да разберете повече за тези 8 Chrome приложения, които ще ви заредят с настроение за Хелоуин.

1. Halloween Mahjong

Halloween Mahjong е страхотна игра, с която може да се забавлявате докато чакате празника. Има възможност играта да се стартира в режим на цял екран, по този начин графиките изглеждат още по-страховито.

2. Halloween Solitaire

Добри ли сте в подреждането на класически пасианс? Тогава не се страхувайте да изпробвате Halloween Solitaire. Тази игра също може да бъде пусната в режим на цял екран за по-приятно изживяване. Фонът е с подходяща тема за Хелоуин, а картите са покрити с прилепи, вампири, тикви и чудовища.

3. Halloween Sudoku

Ако предпочитате судоку, Halloween Sudoku е подходящата игра за вас.

4. Halloween Backgammon

Halloween Backgammon е идеална за тези, които не искат да играят сами. Тази игра на табла може да изиграете с призрачен противник.

5. Halloweenies

Още една тематична за празника игра, с която може да запълните свободното си време. Пригответе се за страховита музика, плашещи писъци и звукови ефекти. Halloweenies е един забавен начин да тествате скоростта на пръстите си.

6. Halloween Countdown

Нека обратното броение до началото на Хелоуин започне, веднага щом инсталирате това разширение!

7. Halloween Soundboard

Хелоуин няма да е страховит без подходящите плашещи звуци, които е редно да се разнасят наоколо на този ден. С Halloween Soundboard ще имате всички плашещи, ужасяващи и призрачни звуци, от които имате нужда за да създадете подходящата обстановка за празника.

8. Pookatoo

Използвайте Pookatoo, за да изпратите на приятелите си страховити съобщения. Независимо дали ще направите това в социалната мрежа, по имейл или в блога си, няма как да не оцените възможностите, които ви предлага Pookatoo.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване