10/29/15 10:43
(http://pik.bg)

Вижте първи коментари след стрелбата по Алексей Петров

Вижте първи коментари след стрелбата по Алексей Петров

Депутати коментираха в кулоарите на парламента покушението срещу Алексей Петров.

"Това което се случва в момента връща България в мутренските години. Явно бдителният гражданин и неговите приятели са част от онова, което беше в миналото. Експонирането на отделните важни казуси отклонява вниманието от това как се провеждат изборите в България. Това са най-нечестните избори историята. Това коментира председателят на БСП Михаил Миков. "Безобразие е, че това става посред бял ден.

По престъпност се изравняваме по африканските държави", смята съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Росен Петров коментира, че когато стават такива неща си задаваме въпроса какво става с престъпността у нас. "Не са хубави тези неща. Сега очакваме г-жа Бъчварова да дойде в НС и да ни даде подробности. Всеки такъв знак влияе лошо на имиджа на страната ни. Явно за съжаление, такива неща се случват и тук".

Георги Кадиев смята, че отдавна не беше имало подобен случай у нас и сме ги забравили. "Не знаем дали е свързано с изборите". Той посочи, че вотът е бил опорочен. Случаят с Волен Сидеров е категорично отвличане на вниманието.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване